Екип на Тази сутрин“ гостува в дома на Цветелина Лозанова, която

...
Екип на Тази сутрин“ гостува в дома на Цветелина Лозанова, която
Коментари Харесай

Цвети от Фермата за Виктор: Всеки има нужда от нежност

 Екип на " Тази заран “ гостува в дома на Цветелина Лозанова, която отпадна от " Фермата “ след съкрушителна загуба с 18:0 при дуела на арената с Ваня.

" Когато се прибрах у дома, влязох в банята за час и половина. След това се отдадох на дълги диалози с майка ми “, показа Цвети за първите си часове след напускането на риалитито.

" Всъщност изискванията в стопанството са страхотни. Когато спях на твърдо в навеса, за първи път от доста време гърбът не ме болеше. Вътре забравих за суетата и грима “, описа някогашната стюардеса.

Тя добави, че седмицата, през която бе фермер на стопанството, е била доста бурна и непрекъснато са напирали кавги със Сия и Цоньо, само че тя се е чула с тях и към този момент са в положителни връзки.

" Живка е стратег, мозъкът й е брилянтен и планува ходовете. Не считам, че Мартина ме е пожертвала при дуела с Ваня. Напротив, тя непрекъснато ме нахъсваше. Загубих борбите, тъй като напълнях и не бях във форма. Така и не се научих да нарязвам с трион… Моите любимци за продобиване на " Фермата “ са Лора и Мартина – те са най-близките ми хора “, разяснява Цвети Лозанова.

За връзките си с Виктор тя показа, че във " Фермата “ скъсяването на дистанцията се случва бързо и чувствата са доста мощни.

" Всеки има потребност от деликатност. Не сме били неискрени. Надявам се да останем другари с Виктор “, заключи Цвети пред btv.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР